Dé modetrends voor herfst/winter 2024/2025

Dé modetrends voor herfst/winter 2024/2025

Categories : Mode

Welkom in het nieuwe modeseizoen waar alles kan!

De herfst is in aantocht! Lees hier nu alle nieuwe fashion herfst/winter trends om helemaal up-to-date aan het nieuwe seizoen te beginnen. PINOK damesmode heeft weer een prachtige collectie voor jullie in huis van al onze stijlvolle labels. Door het lezen van deze blog ben je helemaal op de hoogte van de allernieuwste modetrends. Lees verder om te ontdekken welke trends de show stelen!

#1 Bloemendessins en 3D applicaties

In het modebeeld is optimisme en futurisme terug te zien. Maar ook een vleugje nostalgie in bloemendessins en 3D applicaties.

#2 Overal chic stijlgevoel

We zien een Overal Chic stijlgevoel in de vorm van strikken, damesachtige pakken en zowel ruimvallende als getailleerde blazers en gilets, ruiten prints of tweed. En het is het seizoen waarin we voor de cape vallen!

#3 Wijd, wijder, wijdst

Een belangrijk item wat niet meer in jouw garderobe mag missen is de oversized blazer. Ga je naar je werk, school of juist een feestje? De blazer maakt je look helemaal af voor elke gelegenheid. Ook wijde broeken zijn blijvers.
Helemaal nieuw zijn de trending ballonbroeken en de oversized lange kabeltruien juist gecombineerd op een strak leren broekje.

#4 Warme laagjes

Heb je het vaak koud in de winter? Dan past deze modetrend helemaal bij jou! Met heerlijk warme jassen, truien en vesten kun je gemakkelijk comfortabele laagjes creëren. Met bijvoorbeeld een stylish grof gebreid vest of een coltrui gecombineerd met een lange wollen jas ben je helemaal ready voor de koude dagen!

#5 Strikken

De strik is een stijlvol vernieuwend detail in het modebeeld en maakt je outfit helemaal origineel. Je ziet het strik detail terug als een leuke versiering of juist als een sluiting!

#6 Cape

Dit is het seizoen waar we vallen voor de cape! Draag de handige cape over je leren jack, jurk, jas of trui en straal zo meteen een chic en warm gevoel uit.

#7 Dieren

Op dieren dessins raken we nooit uitgekeken! Dus hello again zebra, luipaard en python.

  Pssst, deze jas kun je aan twee verschillende kanten dragen!

#8 Ruiten

Naast de dierenprints is de schotse ruitenprint ook weer helemaal favoriet. Stijl een ruitenblazer bijvoorbeeld af met een mooie jeans eronder en je bent klaar voor de dag!

#9 Satijn

De glanzend satijnen stof is ook volop in het modebeeld te zien, Zoals de satijnen rok, blouse of satijnen broek. We zagen deze modestijl al eerder, maar nemen deze gewoon mee naar de herfst en winter. Je kunt dit af stijlen met een stijlvolle blazer of trui.

#10 Accessoires

Stijl je gehele outfit af met glinsterende ceintuurs, een opvallende broche, een unieke pet of juist met opvallende sieraden. De riem komt namelijk terug in veel verschillende combinaties. Dit seizoen is het bovendien helemaal trendy om niet één riem te dragen, maar juist meerdere te dragen! Zo komt er een uniek effect uit en is jouw look helemaal compleet. 

En de pet is deze herfst/winter niet te missen! Het geeft je outfit een unieke touch én het kan ook heel goed worden gecombineerd bij je chique looks. Ten slotte is de pet ook erg handig tijdens regenachtige, herfst dagen, want zo is je gezicht en haar bestand tegen de regen.

Wat zijn nu de modekleuren van dit seizoen? Het gaat van rustige tinten naar weer wat meer kleur. Wij zetten de modekleuren herfst/ winter 2024/ 2025 hieronder voor je op een rijtje!

Dit zijn dé modekleuren voor de herfst/winter 2024/2025

#1 Olijfgroen

Geheel onverwacht, maar olijfgroen blijkt toch één van de grootste modekleuren voor de herfst te zijn! Deze kleur is erg mooi om te combineren met zwart of bruin.

#2 Bordeauxrood

Deze roodbruine kleur blijft nog in de running. De kleur is elegant, warm en straalt de herfst uit.

#3 Grijs

Denk je dat grijs saai is? Allesbehalve zelfs! Deze tijdloze kleur is eenvoudig te stijlen en zorgt voor een goede basis voor je look. Met de grijze kleur kun je alle kanten op en het is zelfs heel chic.

#4 Crème

Dit najaar worden er ook veel verschillende soorten tinten crème verwacht, denk hierbij aan offwhite, een zandkleur, botergeel, gebroken wit of juist taupe. Deze kleur is ook lekker tijdloos en makkelijk te combineren.

#5 Bruin

Deze kleur maakt dit jaar een comeback met enorm veel soorten tinten. Hoofdkleuren hierin zijn diep donkerbruin, chocolade bruine tinten en karamel bruine tinten.

#6 Rood

De opvallende felrode kleur is weer helemaal in beeld dit herfst/winter seizoen. De volledige rode look wordt veel gezien. Voor iedereen die dat net iets te extreem vindt is de felrode kleur ideaal om als accentkleur te gebruiken! Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rode coltrui of een trui met rode accenten, een rode leren riem of een rode handtas. Mogelijkheden genoeg!

 

#7 Blauw

De tijdloze en stijlvolle kleur blauw blijft deze herfst/ winter een van de populairste kleuren. Dat komt omdat denim een grote rol speelt in de fashionwereld! Mix allerlei kleuren blauw met elkaar, van hemelsblauw tot donkerblauw en creëer zo een leuk en speels effect.

#8 Kleur

Deze herfst/winter zijn de onverwachte kleurencombinaties helemaal trending! Kies voor opvallende tinten voor een kleurrijke outfit. Deze gebreide trui en sjaal zijn bijv. perfect voor de koude winter dagen en deze look brengt een creatieve kleurencombinatie met zich mee.

Helemaal geïnspireerd door al deze stijlvolle fashiontrends herfst/ winter 2024/ 2025? Bij PINOK exclusieve damesmode vind je een uitgebreide fashion collectie waar je al deze prachtige trends in terug vindt met een unieke touch! De fashion items zijn zeer draagbaar en door de top kwaliteit kun je er jaren draag plezier van hebben en wie wil dat nu niet. Stijlvolle slow fashion.

Bekijk de exclusieve collectie online bij www.pinok.nl/nieuw en shop gemakkelijk en eenvoudig vanuit huis. Of breng gezellig een bezoek aan PINOK exclusieve damesmode in hartje Venlo en onze styliste adviseren je graag over een look die perfect bij jou past en waar je je goed in voelt!

Share this content

Add a comment

Cookie toestemming